Az a baj tudjátok, hogy jó dolgunkban ráérünk hülyének lenni.....

 


Az a baj tudjátok, hogy jó dolgunkban ráérünk 

hülyének lenni.....



Szerző: Vekker úr            2024. május 30            Facebook: ITT



👉 Míg nálunk Puzsérok, Partizánok, és Klubrádiók osszák az észt, addig a WHO éppen el akarja venni a szuverén országoktól a pandémia feletti döntési jogot.

👉 Míg nálunk azzal marjuk egymást hogy ki Fideszes és ki DK-s, addig az EU épp egy háborúba akarja belesodorni a kontinenst katonák küldésével.

👉 Mi itthon tüncikézünk balról, békemenetelünk jobbról, ezen közben Európa nyugati részét szétkapják a migránsok tömegei.

👉 Itthon megy a viccelődés hogy mennyi a lángos, mennyi a benzin, mennyi a fagyi, addig a kimunkált EU "szebbik" felén azt sem tudják lassan ki fiú és ki lány.

👉 Nálunk ha kitöltesz egy kérdőívet akkor nő vagy férfi felhozatalból választhatsz, sokfelé már 190 variációt raknak eléd nyugaton.

👉 Hazánkban a pártok azon vitáznak ki hol üljön a Parlamentben, eközben Ukrajnában tömegesen hurcolnak erőszakkal tinédzsereket a frontra meghalni.

👉 Míg mi mérgelődünk, hogy drága a kenyér, lassú a vonat, és kevés az óvodai férőhely, addig a franciáknál migránsok táboroznak a főváros utcáin.

👉 Mi napi szinten Lölőzünk, O1G-zünk, Fletózunk, stadionozunk, eközben 400 millió EU állampolgárt nem érdekel ki robbantott az Északi áramlat vezetéken.

👉 Itthon azon rugóznak a politikusok, hogy Orbán vagy Gyurcsány mennyit költött utazásra, miközben az EU bizottsági elnöke egymaga elsikkasztott 36 milliárd eurót egy telefonnal, és a kutya nem vonta felelősségre.

👉 A magyar ember diktatúrázik, közben szabadon Pride-ol. Akkor mit szólnánk a brüsszeli cenzúrához, a tiltakozások elfojtásához, a francia tüntetések vízágyús leveréséhez?

👉 Míg hozzánk örömmel jönnek színvonalas sportesemények, addig nyugaton a transznemű "férfi" lealázza a hölgyeket úszásban, súlyemelésben.

👉 A magyar anyuka jogosan panaszolja, hogy lehetne jobb a menza, eközben nyugaton már a szülő beleegyezése ellenére is felvilágosítható a gyerek szexuális témában.

📍
 Elvagyunk a kényelmünkben, elvagyunk a békénkben, elvagyunk a biztonságunkban, és ráérünk olyan dolgokon filózni, melyek ugyan fontosak (!!), de mivel ez nekünk természetes így nem is tudjuk megbecsülni amink most van.

📍
 Nem tudjuk értékelni, hogy sem a gender és a woke, sem a radikális iszlám, sem a terrorizmus nem tudott eluralkodni Magyarországon. Mert mindig a nyugalom, a biztonság, az ölünkbe hulló jólét az ami kényelmessé teszi az embereket. Szokták mondani, hogy a kutya is jó dolgában zavarodik meg.

Ráérünk hülyének lenni...... ?

Megjegyzések

Legutóbbi cikkeink

Ki adja el magát az ördögnek a hatalomért? - A budapesti 10 ezüstpénz…..

A TISZA politikai deviancia és nem az evidencia

Ne szépítsük, segget csináltunk a szánkból! - Ki kellene már lépni.....

Kedves Ferenc bácsi! - Háborúpárti az édesanyátok térde kalácsa

Tényleg baj van az oktatással, ha ennyire nem megy a matek - KariGeri marad?