MODERN RASSZIZMUS - vol2 - 2024

 


MODERN RASSZIZMUS

vol.2

szerző: Vekker úr                  2024. május 23.                        Facebook: ITT





Bíztunk benne mindannyian, hogy kamu a hír, de sajnos ott tartunk, hogy a nyugati realitás nevű rokon egyre sűrűbben mászik be a nappalinkba.

Nem meglepő, hiszen évek óta terjed a woke őrület nyugaton, és nagyon piszkálja a csőrüket, hogy hazánk nem kér ebből a katyvaszból. A megdöbbentő az, hogy már nyíltan, köntörfalazás nélkül kimondják, az orrod alá dörgölik a modernkori rasszizmust.
Van felháborodás? Nincs! Az EU kellős közepén, 400+ millió Európai állampolgár csendben elnézi, hogy ma már bármilyen indokkal meg lehet embereket, népeket hurcolni, bélyegezni.

Orosz vagy? Mész a levesbe. Fehér vagy? Gatya! Heteró apuka vagy 3-4 gyerekkel? Fúj! Konzervatív vagy? Szégyelld magad! Nő vagy? Bántalmazott vagy? Maradj csöndben!

Még 2023 környékén írtunk erről egy vaskosabb cikket (kommentbe beteszem) ahol kifejtettük, milyen hatásai vannak és lesznek eme folyamatnak. Persze feleszmélés nuku. Idehaza is azt látjuk, hogy egyesek kielégülnek azzal, ha imádhatnak Magyar Pétereket, veszekedhetnek a szomszéddal hogy Fidesz vagy DK, hisz jól elvannak az erkölcsi pöcegödrükben. Miközben az emberiség alapértékei, a természet alaptörvényei kerülnek partvonalon kívülre nap mint nap.

Persze kik vagyunk mi Vekkeresek, hogy bárkit megakadályozzunk abban, hogy hülye legyen? Senkik vagyunk ehhez. Az azonban több mint beképzeltség, hogy az emberiség azt hiszi, jobb , okosabb, életre valóbb mint a természet. Márpedig tetszik nem tetszik a tény az, hogy egyikünk fekete a másikunk fehér. Ez van, ezt dobta a gép. Ettől nem leszünk többek vagy kevesebbek, de amikor visszanyal a fagyi és a korábban "üldözött" amerikai feketék rasszistábbak mint a korábban őket megbélyegző fehérek az előre jelez egy társadalmi trendet. És azt se feledjük, maradva az eredeti posztnál, hogy ha már a kultúrába (filmek, regények, szobrok, festmények és dalok) világába is beférkőzött az ideológikus rasszizmus, a new gender őrület, akkor azzal az emberi civilizáció és a hagyományok értékeit köpjük szemen.

Ezt dobta a gép? Már ha hagyjuk!

Megjegyzések

Legutóbbi cikkeink

Ki adja el magát az ördögnek a hatalomért? - A budapesti 10 ezüstpénz…..

A TISZA politikai deviancia és nem az evidencia

Ne szépítsük, segget csináltunk a szánkból! - Ki kellene már lépni.....

Kedves Ferenc bácsi! - Háborúpárti az édesanyátok térde kalácsa

Tényleg baj van az oktatással, ha ennyire nem megy a matek - KariGeri marad?