Tényleg baj van az oktatással, ha ennyire nem megy a matek - KariGeri marad?

 


Tényleg baj van az oktatással, ha ennyire nem megy a matek





Szerző: Vekker úr 2024. május 22 Facebook: ITT


Tudjátok feleim, mivel van tele a puttonyom, de nagyon? Éjjel-nappal osszuk az észt arról, hogy az ellenzéknek mit hogyan kellene csinálnia, miközben a mi térfelünkön nem megy az alapvető választási matek.

Higgyétek el, nem gondolom magamról, hogy nálam lenne a bölcsek köve, s azt sem hiszem, hogy én nyaltam volna hegyesre a Gízai piramisokat. De a negyedikes matek még megy.

Már a kampány elején tudható volt, hogy Szentkirályi és Vitézy nagyjából ugyanazt a tábort fogja megcélozni csak más irányból. Alexandra a látványos kampányfellépéseket, tiktok videókat és Karácsony blamázását lovagolja meg, míg Vitézy a kampány szakmai részében nyomja az igét. Két közös van bennük. Mindketten Karácsonyt akarják leváltani és mindketten a jobb, jobbközép szavazóira támaszkodhatnak. (a belpesti libsi úgysem nézi őket)

A Publicus, de korábban a Medián is a diagramhoz hasonló arányokat hozott le. Ebből jól látszik, hogy a két tábor együtt kisöpörhetné Karácsonyostul, Gyurcsányostul a Városházát, de külön külön annyit sem érnek mint híg libafos a tavaszi szellő lágy ölén.

Nem lehetne csak egyszer, véletlenül a józan paraszti ész szerint leülni és átgondolni a matekot? Mert ennek az lesz a vége megint, hogy június 9.-én jön a pofára esés, marad(hat) KariGeri, aztán 5 évig fikázzuk a belpesti libsi szavazót, miközben a mi csapatunk volt sík hülye a kampányban.


Megjegyzések

Legutóbbi cikkeink

Ki adja el magát az ördögnek a hatalomért? - A budapesti 10 ezüstpénz…..

Kedves Ferenc bácsi! - Háborúpárti az édesanyátok térde kalácsa

A TISZA politikai deviancia és nem az evidencia

Ne szépítsük, segget csináltunk a szánkból! - Ki kellene már lépni.....