A TISZA politikai deviancia és nem az evidencia

 

A TISZA politikai deviancia és nem az evidencia




szerző: Vekker úr             2024. június 28.                  Facebook: ITT



Lehet, hogy erős gondolat, előre is elnézést. De meggyőződésem, hogy az ami Petya körül történt 4 hónap alatt az nem normális folyamat. Ahogyan nem tartom normálisnak a követők viselkedését sem.

Irracionális, hogy emberek tömegei mindent megbocsátanak imádott vezérüknek, még a leginkább mocskos tetteket, hazugságokat is. Mindezt úgy teszik, hogy ezzel szembeköpik a legalapvetőbb erkölcsi alapokat is. Ez azért veszélyes és rémisztő, mert fanatizmusuk alapján akár az ország vezetését is rábíznák a manusra

A műsor szervezetten, sok milliárd forint külföldi támogatásból, valamint egy jól kidolgozott piramis játékból származik amit a követők dobnak össze imádatuk tárgya részére. Ami igazán rémisztő, hogy a fanatikus tömeg már Magyar számára fizikailag is felbújtható. Magyar Péter tudja ezt és rendre uszitja is őket lásd a Tatai étterem esete, vagy akár az amikor a követőit arra "utasította" Discordon valamelyik alvezér, hogy támadják be Vekker úr konzervatív oldalát.


Gondoljuk végig a TISZA párt szavazóinak evolúcióját, mely kevesebb mint öt hónap alatt zajlott le. Ha megnézzük, olyan irreális folyamatot láthatunk, melyre hazánkban egészen biztosan nem volt példa. A már már fanatizmusba átcsapó, a bálványimádatot súroló, az erkölcsi alapvetéseket félredobó hívek eszetlen módon álltak be Magyar Péter mögé. Kritika nélkül fogadnak olyan tetteket, hazugságokat, hibákat, melyeket más politikustól sosem fogadnának el. Ellenvetést nem türnek ahogy az a vezetőjükre is jellemző. A közösségi oldalakon csípőből nekimennek mindenkinek, aki csak egy rossz szót is mer állítani elköteleződésük tárgyáról. Mindezt teszik úgy, hogy ez a bizonyos messiás konkrétan egy gyufásskatulyát sem tett arrébb! Az, hogy a tettei alapján emberileg sem tartjuk sokra egy dolog, de politikai értelemben is a teljesítménye nulla. Nem végezte el a kötelező építkezést, pártépítést, helyi és országos szervezet létrehozását. Tulajdonképpen magát a pártot is lenyúlta, nem saját szerzemény.



Többen kifogásoltátok miért kell mindig szektának hívnunk őket. Nos mi az ami megvan egy szektában és a Magyar féle Tisza pártban is? Lássuk:

- egy messiás vezető aki bármit megtehet
- elvakult hívek erkölcsi minimum nélkül
- rendszeres tagdíj fizetés kérdés nélkül
- az önkritika teljes hiánya
- valós teljesítmény nélküli felemelkedés
- mások hibáztatasa , letámadása
- önálló gondolkodás, kritika hiánya
- feltétel nélküli felhatalmazás

Vessük össze a szektásodás ismérveit azzal amit Magyar Péter és a hívei művelnek. Félelmetes párhuzamokat fedezhetünk fel.

Gondolkodjatok el ezeken a dolgokon....

Vekker úr ⏰

Megjegyzések

  1. Én ezt már több helyen is leírtam , nah nem azért mert annyira okos vagyok , csak látom , hogy ez már túl veszélyes ! Ennyire elvakultnak lenni még tényleg nem láttam egyetlen párt támogatóit sem !

    VálaszTörlés
  2. Nem szabad elfelejteni, hogy a messiás jelenlegi követőinek túlnyomó része (kb. 8-900 ezer ember) a szélsőbalos csótánypártból integrálódott ( importálódott).

    VálaszTörlés
  3. Mennyit kapsz Tónitól hülye gyerek?

    VálaszTörlés
  4. Az X-en vagy a Telegram-on elérhető vagy? Cukorhegyinél nem lehet megtalálni, vagy ha igen, kommentelni nem lehet.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Legutóbbi cikkeink

Ki adja el magát az ördögnek a hatalomért? - A budapesti 10 ezüstpénz…..

Ne szépítsük, segget csináltunk a szánkból! - Ki kellene már lépni.....

Kedves Ferenc bácsi! - Háborúpárti az édesanyátok térde kalácsa

Tényleg baj van az oktatással, ha ennyire nem megy a matek - KariGeri marad?