"Köszönjük" hogy elhoztátok nekünk a TISZÁT - a politikai elit felelőssége

 


"Köszönjük" hogy elhoztátok nekünk a TISZÁT

(az eddigi politikai elit felelőssége)





szerző: Vekker úr                        2024. június 16.                Facebook: ITT


Emlékeztek a régi csapatra? Őket hívjuk most óellenzéknek. Egyik másik még a víz felett van, a legtöbben már fulladoznak. De a cirkusznak közel sincs vége! Elindult az egymásra mutogatás.

Az megvan, hogy a Párbeszéd éppen az LMP-t fikázza, a Momentum kacsingat a TISZA felé, a Jobbik pedig azt firtatja, hogy Gyurcsánnyal nem kellett volna összebútorozni? Ezt a bohózatot csinálják veletek 14 éve.

𝗠𝗶𝗹𝘆𝗲𝗻 𝗲́𝗿𝗱𝗲𝗸𝗲𝘀 𝗮𝘇𝘁 𝗼𝗹𝘃𝗮𝘀𝗻𝗶, 𝗮𝗺𝗶𝗸𝗼𝗿 𝗮 𝟬%-𝗼𝘀 𝗽𝗮́𝗿𝘁𝗼𝗸 𝗸𝗶𝘀𝘇𝗼́𝗹𝗻𝗮𝗸 𝗮 𝘀𝘇𝗮𝗿𝗼𝘀 𝗴𝗼̈𝗱𝗼̈𝗿𝗯𝗼̋𝗹 𝗲́𝘀 𝗮𝘇𝘇𝗮𝗹 𝘃𝗶𝗹𝗹𝗼𝗴𝗻𝗮𝗸, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗸𝗶 𝗯𝘂𝗸𝗼𝘁𝘁 𝗻𝗮𝗴𝘆𝗼𝗯𝗯𝗮𝘁. 𝗚𝘆𝗲𝗿𝗲𝗸𝗲𝗸 𝗵𝗮 𝘀𝘇𝗮𝗿𝗯𝗮𝗻 𝘃𝗮𝗴𝘆𝘁𝗼𝗸, 𝗮𝗸𝗸𝗼𝗿 𝗺𝗮́𝗿 𝗻𝗲𝗺 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗲𝗴𝘆? 𝗧𝗲𝘁𝘀𝘇𝗲𝘁𝘁𝗲𝗸 𝘃𝗼𝗹𝗻𝗮 𝗶𝗱𝗲𝗵𝗮𝘇𝗮 𝗸𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗸𝘁𝗶́𝘃 𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻𝘇𝗲́𝗸𝗶 𝗺𝘂𝗻𝗸𝗮́𝘁 𝘃𝗲́𝗴𝗲𝘇𝗻𝗶, 𝗕𝗿𝘂̈𝘀𝘀𝘇𝗲𝗹𝗯𝗲𝗻 𝗽𝗲𝗱𝗶𝗴 𝗻𝗲𝗺 𝗸𝗲𝗹𝗹𝗲𝘁𝘁 𝘃𝗼𝗹𝗻𝗮 𝗵𝗮𝘇𝗮́𝘁 𝗮́𝗿𝘂𝗹𝗻𝗶, 𝘀 𝗮𝗸𝗸𝗼𝗿 𝗲𝘀𝗲𝘁𝗹𝗲𝗴 𝗰𝘀𝗮𝗸 𝗱𝗲𝗿𝗲́𝗸𝗶𝗴 𝗹𝗲𝗻𝗻𝗲́𝘁𝗲𝗸 𝘀𝘇𝗮𝗿𝗼𝘀𝗮𝗸, 𝗻𝗲𝗺 𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶𝗴!

Csak azért haragszom ezekre a politikailag impotens megélhetési balosokra, mert az ő 14 éves ellenzéki teszetoszasága tette a nyakunkba a TISZA pártot, és ezt a hiteltelen Péter Magyar -t.
"Köszönjük" meg nekik:
Azt, hogy Magyar Péter kitermelésében elévülhetetlen "érdemei" vannak a 𝗸𝗼𝗿𝗺𝗮́𝗻𝘆𝗽𝗮́𝗿𝘁𝗻𝗮𝗸 is, azt már említenem sem kell. Mert ha azzal érvelünk az ellenzék felé, hogy menjünk vissza a kályháig, és nézzük meg az eredendő okokat, akkor a 𝗙𝗶𝗱𝗲𝘀𝘇 felelőssége mellett sem mehetünk el szó nélkül, aki a NER csecsén nevelgette nekünk ezt a manust! Mert a kormánymédia, a Megafon valahogy erre nem hegyezi ki a posztjait ugye? Arról nem emlékeznek meg jól fizetett Facebook posztokban, elemző cikkekben, hogy a tökömben lehetett egy ilyen Poloska a kormányzati körök zsíros pozícióiban? Hány ilyen van még?

Javaslom a Fidesznek, hogy a következő két évben végezze el a kötelező munkát és VÁLTOZTASSON! Nézzen szembe azzal, hogy a jelen helyzetben már nem elég a propaganda szajkózása, a fizetett megafosás éjjel meg este, mert halkan jelzem, hogy ezzel kezd tele lenni a hócipője sok jobboldalinak is. Még menthető a dolog és ebben partner lesz a szavazótábor, de ha nem lesz változás, ha nem purgálják ki maguk közül a férgesét, akkor lehetnek komoly bajok 2026-ban.

Nos az előidézett helyzethez csak "gratulálni" tudunk bakker! Köszönjük!

Megjegyzések

Legutóbbi cikkeink

Ki adja el magát az ördögnek a hatalomért? - A budapesti 10 ezüstpénz…..

Kedves Ferenc bácsi! - Háborúpárti az édesanyátok térde kalácsa

A TISZA politikai deviancia és nem az evidencia

Ne szépítsük, segget csináltunk a szánkból! - Ki kellene már lépni.....

Tényleg baj van az oktatással, ha ennyire nem megy a matek - KariGeri marad?